Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، با وجود شیوع ویروس کرونا، پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، کمتر کسی است که از سختی‌ها و مشکلات پرستاران کشور اطلاع نداشته باشد، کسانی که روزشان را با دیدن بیماری و رنج مردم آغاز می‌کنند، گاهی مجبور هستند سوزنی را در دست کودک بیماری فرو کنند یا مرگ تدریجی یک پیرمرد یا پیرزن بیمار را جلوی چشمان‌شان ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه پرستاری کشور با وجود اینکه در صف اول خدمت به مردم و بیماران و مقابله با شرایط حاد کرونا قرار دارد، اما ظاهراً قرار نیست یک روز بدون حاشیه و چالش پیش‌رو داشته باشند، هر روز یک مشکل جدیدی پیش پای پرستاران است و با روح و روان آن‌ها بازی می‌کنند.

تعلیق و اخراج تعدادی از کادر پرستاری در بیمارستان‌های اصفهان

اخیراً با وجود نیاز کشور و استان اصفهان به نیروی پرستار و کادر درمانی خبرهایی مبنی بر تعلیق و اخراج تعدادی از کادر پرستاری در بیمارستان‌های اصفهان از جمله بیمارستان خورشید اصفهان به گوش می‌رسد.

انتظار می‌رود وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روزهایی که بیش از پیش مدافعان سلامت به حمایت این وزارتخانه و دانشگاه نیاز دارند به یاری آن‌ها بشتابند، همه مردم می‌دانند که مدافعان سلامت و به ویژه پرستاران چه جهادی در راه خدا کرده‌اند و کمترین کاری که می‌شود برای پرستاران کرد کمک به رفع مشکلات و سختی‌های کار آن‌ها است.

یکم شهریور ۹۹ بود که جمعی از پرستاران بیمارستان خورشید اصفهان در مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند، نیرو‌های شرکتی کادر درمان بیمارستان خورشید خواستار رسیدگی مسؤولان در خصوص مطالبات خود از جمله پرداخت معوقات، پرداخت حق کرونا، اصلاح روند تعداد مرخصی استعلاجی در دوره بیماری و تبدیل وضعیت کاری خود شدند.

نبود عزم جدی برای حل مشکلات جامعه درمانی و پرستاران

در تماس با چند نفر از اعضای خانه پرستار اصفهان در این رابطه که آیا مطالبات‌شان پیگیری شد، پاسخ دادند، عزم جدی برای پاسخگویی و حل مشکلات جامعه درمانی بیمارستان‌ها از جمله پرستاران در اصفهان به چشم نمی‌خورد که به چند مورد از آن مشکلات اشاره می‌کنیم، یکی اینکه اضافه کار و کارانه پرسنل بعضی از بیمارستان‌ها از جمله امین و خورشید را به دلیل اعتراض قبلی آنان در راستای مطالبات جامعه درمانی بیمارستان‌های‌شان که رسانه‌ای شده، گروکشی کرده و حتی با وجود اعلام طاهره چنگیز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با خبرنگار صدا و سیمای اصفهان که روز ۱۲ مهر ماه به دنبال تجمع نمایندگان جامعه درمانی بیمارستان‌ها مقابل درب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که از شبکه اصفهان نیز پخش شد، با تأخیر یک ماهه پرداخت کرده‌اند و به طور مستقیم و غیرمستقیم به پرسنل می‌گفتند تا شما باشید، دیگر از مسؤولان‌تان شکوه نکنید.

مورد دوم اینکه با وجود دستور وزیر بهداشت و قول خود رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که بارها در رسانه ملی مبنی بر جداسازی اضافه‌کار با کارانه اعلام کردند و با وجود اعلام تسویه حساب با کادر درمانی بیمارستان‌ها در رسانه ملی، حتی حاضر به پرداخت به روز اضافه‌کاری‌های پرسنل درمانی بیمارستان‌ها نشده‌اند.

تعلیق دو نفر از پرسنل کمک بهیار بیمارستان خورشید

و با کمال شرمساری از مهر ماه و اول آبان ماه با تعلیق خدمت کردن دو نفر از پرسنل کمک بهیار پرتلاش و دلسوز بیمارستان خورشید، آقایان قربانی و دشتی به دلایل غیراداری و تبعید آنان که یکی را به بیمارستان فارابی و دیگری را به بیمارستانی در نجف‌آباد انتقال دادند و حتی به توصیه‌های مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس و معاون استاندار اصفهان بی‌توجهی کردند و سبب ایجاد اضطراب و وحشت و از بین بردن روحیه جهادی پرسنل درمانی بیمارستان‌ها به ویژه پرسنل جامعه پرستاری اصفهان شده‌اند.

 مورد سوم تبعیض‌ها که با تقلیل ساعت کاری پرسنل ستادی دانشگاه، از یک طرف و دقیقه‌ای حساب کردن ساعات کاری پرسنل درمانی بیمارستان‌ها از طرف دیگر بدون در نظر گرفتن تقلیل ساعات کاری کارمندان سبب خستگی و فرسودگی جهادگران عرصه سلامت بالاخص در بعد روانی شده‌اند و پاسخگوی هیچ‌کدام از مسؤولان اصفهان از جمله دادستان، استاندار و نمایندگان مجلس نیستند.

عدم پاسخگویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به درخواست‌های جامعه پرستاری

در حال حاضر که پرستاران در خط مقدم جبهه سلامت زحمت می‌کشند و تمام مردم نیز قدردان آن‌ها هستند، دانشگاه علوم پزشکی به هیچ‌کدام از خواسته‌های مکتوب شده جامعه پرستاری پاسخ مثبتی نداده و حتی ناهار پرسنل را نیز قطع کرده‌اند. 

درخواست آخر اینکه ضمن بازگرداندن دو نفر از نیروهای بیمارستان خورشید به محل کار خود و جلوگیری از اینکه مشکلی برای آن‌ها به وجود بیاید، مسؤولان دانشگاه در اسرع وقت به خواسته‌هایی که توسط نمایندگان جامعه پرستاری به دادستان اصفهان نوشته شده است، پاسخ صریح و روشن دهند و به عموم کادر درمانی بیمارستان‌ها خبررسانی کنند.

در حالی‌که دکتر حضرتی معاون پرستاری کل کشور در رسانه ملی اعلام کرد که کارانه پرستاری کمتر از ۸۰۰ هزار تومان نیست، ما در اصفهان شاهد کارانه‌های ۵۰ الی ۷۰ هزار تومانی به پرسنل رسمی و غیررسمی هستیم که این کارانه جز توهین و ریختن آب سردی بر جامعه درمانی بیمارستان‌ها به خصوص بر قشر زحمتکش و دلسوز و پرتلاش پرستاری نیست. 

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ح۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستاران اصفهان سلامت پرستاری جامعه درمانی بیمارستان ها دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان خورشید جامعه پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست